BRYGGJA BRUIN

DONKER - 8%

Smaakvol donker bier. De speciale selectie van kruiden zorgt voor een vol, evenwichtig bier met lichte kruidigheid. Ongefilterd bier van hoge gisting. 

AMUSE

BLOND - 6,5%

Amuse is een kruidig aperitiefbiertje. Dit lekker biertje dankt zijn kruidige smaak aan een samenstelling kruiden die ervoor bekend staan het hongergevoel op te wekken. Daarom is dit bier ook geschikt als aperitiefbier.  Vandaar ook de naam Amuse. Gebrouwen met twee aromahoppen en drie kruiden. 

Bryggia_2020_Vanparys Johan (1 van 1)-2.

BRYGGJA IPA

AMBER - 6,5%

Bier gebrouwen in collaboratie met De Bierboom. Blond bitter bier van hoge gisting, gebrouwen met 2 Poperingse hopsoorten en 3 types mout. 

SAREPTA

BLOND - 4,7%

Belgische session Ale. Bier van hoge gisting. Gebrouwen met 3 Poperingse hopsoorten en 3 soorten mout. De ideale dorstlesser. 

veranderde foto.jpg

ARISTIDE

ZWART - 8%

Aristide is het nieuwste biertje binnen ons gamma. Het is een smaakvolle donkere tot zwartkleurige stout. Dit bier werd gebrouwen met 2 Poperingse hopsoorten en 7 types mout. De toevoeging van zoete drop zorgt voor een vol, evenwichtig bier met een toets van chocolade en koffie. Ongefilterd bier van hoge gisting. Het bier werd genoemd naar de bekende zwarte kat uit het Brugse Volkskundemuseum. Gebrouwen in samenwerking met De Vierkante Meter uit Brasschaat. 

10_WREEDAX.jpg

WREED AXIDENT

BLOND - 8,5%

Door gebruik te maken van 2 giststammen en een speciale selectie van Amerikaanse aromahoppen bekomen we een lichtbitter fris bier met een prettige afdronk.

Koejake_edited_edited.png

KOUJAKE

BLOND - 7.8 %

Na genoeg rust in de warme kamer, kan deze toekan eindelijk zijn vleugels uitslaan. Een heerlijk frisse IPA met toetsen van mango. 

BRYGGJA TRIPEL

BLOND - 8,5%

Bryggja is een smaakvol, hoppig speciaalbier met een frisse en tegelijk erg volle smaak. Het is een karaktervol Brugs bier met een aangename hoptoets en een voorzichtige fruitigheid. Door het gebruik van een speciale selectie van 4 Belgische hopsoorten krijgt het bier een rijk, kruidig aroma.  Deze tripel is niet overdreven zoet en zeer mooi in balans. Verkozen tot beste hobbybier van België in 2012.