top of page

BRYGGJA BRUIN

DONKER - 7%

Wij bewonderen de Belgische hopboeren en kiezen ook bij dit bruine bier voor hop uit Poperinge. Bryggja bruin is een vol, donker bier met karakter en stevige body. De selectie van kruiden zorgt voor een rijk, evenwichtig bier met een kruidige toets en aangename bitterheid.

Een stevig bier voor levensgenieters.

AMUSE

BLOND - 6,5%

Voor dit bier gebruikt de brouwer (die ook de opleiding herborist heeft gevolgd) kruiden die het hongergevoel opwekken. Het bier bevat onder andere een wortel uit de gemberfamilie. Een perfect aperitiefbiertje (vandaar de naam Amuse), fris en kruidig met witte schuimkraag. 

Bryggia_2020_Vanparys Johan (1 van 1)-2.

BRYGGJA IPA

AMBER - 6,5%

Bryggja IPA is een helder, goudblond bier met witte schuimkraag, extra hoppig, smaakvol maar toch vrij toegankelijk.  De combinatie van 2 Poperingse hopsoorten en 3 types mout creëert een aangename bittere nasmaak in de finish.

Een must voor iedere IPA fan !

SAREPTA

BLOND - 4,7%

Sarepta is een Belgische Session Ale. Dit licht goudgele bier met mooie witte schuimkraag bevat 3 hopsoorten uit Poperinge en 3 soorten mout. Sarepta is omwille van het laag alcoholgehalte (4.7%) een zeer toegankelijk bier, ideaal voor een zomers feestje of barbecue.  Geniet van de lichte pareling en het verfrissend dorstlessend karakter.

veranderde foto.jpg

ARISTIDE

ZWART - 8%

Een zwartkleurige stout met crèmekleurige schuimkraag, gebrouwen met 2 Poperingse hopsoorten en 7 types mout.  De toevoeging van zoete drop zorgt voor een vol, goed gebalanceerd bier met toetsen van chocolade en koffie. Aristide heeft alles wat een Stout moet hebben. Het bier werd genoemd naar de bekende zwarte kat uit het Brugse Volkskundemuseum. Gebrouwen in samenwerking met De Vierkante Meter uit Brasschaat.

10_WREEDAX.jpg

WREED AXIDENT

BLOND - 8,5%

In een brouwerij loopt wel eens iets mis. Bij het brouwen van een nieuwe batch Sarepta werd een verkeerde gist toegevoegd.  Het resultaat: een bier met weinig body en een alcoholpercentage van 8,5 % ipv 4.7 %.  In een poging het brouwsel te 'redden' werden Amerikaanse aromahoppen tijdens de dryhop toegevoegd.  Wreed Axident was geboren, een lichtbitter, fris, lekker geurend bier met prettige afdronk.  Door het groot succes werd het opgenomen in ons vast assortiment.

Koejake_edited_edited.png

KOUJAKE

BLOND - 7.8 %

Een goudblond bier met witte schuimkraag. De neus van deze nieuwkomer is één en al mango. Door de stevige hopmix van zowel Belgische als Amerikaanse hop en een royale hoeveelheid mango blijven bitterheid en tropische aroma's lang in de mond.

Een avontuurlijke, fruitige IPA, die zeker het proberen waard is.

BRYGGJA TRIPEL

BLOND - 8,5%

Een smaakvol, hoppig speciaalbier met een frisse en tegelijk erg volle smaak. In dit karaktervol bier proef je een aangename hoptoets en voorzichtige fruitigheid. Dankzij een speciale selectie van 4 Belgische hopsoorten krijgt het bier een rijk, licht kruidig aroma.  Deze tripel is niet overdreven zoet en zeer mooi in balans. Verkozen tot beste hobbybier van België in 2012. 

bottom of page